Make-Up workshop met High Tea - Super vriendinnenuitje in Gelderland

Bij deze Make-Up workshop met High Tea is inbegrepen:

    • Make-up workshop van 3,5 tot 4 uur (afhankelijk van het aantal personen)
    • Genieten van een heerlijke High Tea

Prijs: € 100,00 p.p. bij een minimale deelname van 2 personen.

    • Mocht u de workshop willen volgen met meer dan 6 vriendinnen dan dient de workshop op een eigen geschikte locatie plaats te vinden.

De prijs van deze Make-Up workshop met High Tea in Zevenaar is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef in Gelderland een gezellig vriendinnenuitje

Een vriendinnenuitje is altijd een gezellige belevenis. Alleen het verzinnen van een geschikt uitje kan nog wel eens lastig zijn. Altijd al eens de perfecte make-up look willen creëren? Dan is dit vriendinnenuitje zeker een aanrader! Creëer de perfecte make-up look en praat onder het genot van een heerlijke high tea gezellig bij.

Op uw mooist eruit zien

Wilt u erop uw mooist uitzien, kom dan naar deze hairstylist & make-up artist in Zevenaar. U kunt er op uw mooist willen uitzien voor een bruiloft, fotoshoot, een belangrijke afspraak, feest of om uzelf lekker in de watten te laten leggen. U kunt tijdens een make-up workshop of training zelf ervaren hoe het is om een make-up look te creëren.

De hairstylist & make-up artist geeft u ook advies over welke kleuren make-up het mooist bij u staat. Voor een ander kapsel bent u bij deze hairstylist & make-up artist aan het juiste adres.

Ervaar het vak van een make-up artist

Kom naar Gelderland en ervaar samen met uw vriendinnen een persoonlijke workshop. U leert tijdens de workshop de nieuwste make-up trends en de tips en tricks uit het vak. Het maakt niet uit of u een beginner of make-up lover bent, ten slotte kan iedere vrouw een perfecte make-up look creëren. 

U leert altijd eerst de basis. In de workshop passeren verschillende thema's de revue. Uiteraard mogen u en uw vriendinnen aangeven wat u graag wilt leren. U kunt leren hoe u een dag make-up, avond make-up, party look of zakelijk look creërt. Benieuwd hoe smokey eyes bij u staan, leer het tijdens deze workshop. Heeft u de leeftijd van 40 jaar gepasseerd? Probeer een 40+ make-up look aan te brengen.

Voorafgaand aan de workshop wordt gevraagd / aangegeven wat er tijdens deze dag wordt geleerd. Aan het eind van de workshop krijgen u en uw vriendinnen alle informatie mee naar huis. U kunt alle tips en tricks thuis nog een keer nalezen en toepassen.

Bestaat uw vriendinnengroep uit meer dan 6 personen? Dan dient u voor deze workshop een eigen geschikte locatie te vinden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • wifi

Onze partner

Op uw mooist eruit zien

Wilt u erop uw mooist uitzien, kom dan naar deze hairstylist & make-up artist in Zevenaar. U kunt er op uw mooist willen uitzien voor een bruiloft, fotoshoot, een belangrijke afspraak, feest of om uzelf lekker in de watten te laten leggen. U kunt tijdens een make-up workshop of training zelf ervaren hoe het is om een make-up look te creëren.


De hairstylist & make-up artist geeft u ook advies over welke kleuren make-up het mooist bij u staat. Voor een ander kapsel, bent u bij deze hairstylist & make-up artist aan het juiste adres. 

Elke look creëren die u wenst

De hairstylist & make-up artist heeft voor beauty fotoshoots met verschillende fotografen en modellen samengewerkt. Zij weet als geen ander de perfecte look te creëren. 


Heeft u op de planning een belangrijke fotoshoot staan of wilt u nieuwe foto's voor uw portfolio of werk? De hairstylist & make-up artist kan u helpen met een look die helemaal bij u past. Bedenk hoe u zichzelf wilt neerzetten. Zakelijk, spontaan, sportief of glamorous. Elke look kan gecreërd worden met de juiste make-up en haarstijl die u wilt. 


Geen idee welke look het beste bij u past. Zij geeft u graag advies en laat u zien wat uw sterke punten zijn en hoe u uzelf het beste kan presenteren.

Creëer een fantastische make-up look

Privé make-up workshop: 1 op 1 een intense en gerichte workshop. Tijdens de workshop krijgt u tips en leert u de tricks van het aanbrengen van make-up. Uw vragen worden met persoonlijke aandacht behandeld. U krijgt daarnaast op maat gemaakt advies. 


Make-up workshop voor groepen: voor kleine groepen van 2 tot maximaal 10 personen wordt deze workshop gegeven. Ervaar samen met uw vriendinnen een persoonlijke workshop. Onder het genot van een high tea kan gezellig worden bijgepraat. Tijdens de workshop leert u de nieuwste make-up trends en de tips en tricks uit het vak. Deze workshop is niet alleen geschikt voor vriendinnen, maar ook een perfect teamuitje of vrijgezellenfeest. Op locatie kan deze workshop ook worden gegeven.


Workshop bruidsmake-up voor professionals: wilt u uw vaardigheden uitbreiden of uw make-up technieken opfrissen. De hairstylist & make-up artist leert u in deze workshop om naar het totale plaatje te kijken. De workshop is als volgt opgebouwd: van advies tot proefssesie, de juiste kleuren en producten kiezen. De workshop wordt afgesloten met het aanbrengen van make-up look die het beste bij uw klant past.


 

Maak van uw haar een prachtig kapsel

Workshop hairstyling: er zijn talloze mogelijkheden met uw haar, van een chignon tot touperen. De hairstylist & make-up artist leert u in 3 à 4 uur wat u allemaal met uw haar kunt doen. U kunt alleen deelnemen aan de workshop, maar ook gezellig met maximaal 6 vriendinnen fantastische kapsels creëren. Wilt u de workshop houden op een eigen locatie, dat is geen enkel probleem. 


Workshops bruidskapsels voor professionals: wilt u uw kennis uitbreiden? Dat kan deze hairstylist & make-up artist biedt diverse cursus mogelijkheden aan. U kunt specifiek 1 of meerdere onderdelen nog eens extra trainen. De workshop kunt u privé volgen of met met maximaal 6 personen.